Wijzneusjes 0-2 jr.

 

 

 

 

 

Leidsters:
Wendy Ahlers, Leonie de Koning, Charlotte Katier, Miranda Smit

Een dag bij de 'Wijzneusjes'
De dagindeling voor de kleinsten is veelal afhankelijk van de baby zelf. De dag bestaat dan uit voeden, knuffelen, verschonen, spelen en slapen. Activiteiten die we met de kleintjes doen zijn o.a. gezellig kletsen, muziek luisteren, zingen en boekjes kijken.
De andere kinderen kunnen nadat ze ’s morgens zijn gebracht vrij spelen. De verdere ochtend bestaat dan vanaf 9.00 uur uit zingen, spelen, fruit eten en ranja drinken, naar het toilet of verschonen, knutselen, buiten spelen of wandelen. Om 11.30 uur wordt er samen gegeten. Het is voor de kinderen belangrijk dat ze de maaltijden ervaren als een rustpunt en gezellig moment van de dag.
De middag bestaat verder uit het halen en brengen van kinderen, een middagdutje, naar het toilet of verschonen, vrij spelen, activiteiten ondernemen, om 15. 00 uur wederom een stuk fruit eten en ranja drinken, buiten spelen of wandelen. Rond 17.00 uur gaan we aan tafel voor een soepstengeltje en dan wordt om 18.00 uur iedereen weer opgehaald. ‘Tot de volgende keer………’

 

 

 

 

 

 

 

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.