GGD Twente Jeugdgezondheidszorg/Consultatiebureau

Aan ons integraal kind centrum is een vast team van de Jeugdgezondheidszorg verbonden, bestaand uit een jeugdarts, jeugdverpleegkundigen en doktersassistente. Zij zien alle kinderen op het consultatiebureau (CB) en in groep 2 en 7. Mocht u als ouder vragen hebben over de gezondheid, de opvoeding of de ontwikkeling van uw kind, dan kunt u altijd zelf met hen contact opnemen.
Daarnaast bent u van harte welkom op het inloopspreekuur van de jeugdverpleegkundige. Dit is iedere woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur, behalve in de schoolvakanties. Zij kan met u meedenken onder andere bij vragen over voeding, opvoeding, gedrag, bedplassen, slaapproblemen, aanpak hoofdluis, pesten etc. Het inloopspreekuur voor zuigelingen is iedere woensdag van 10.00 uur tot 10.30 uur.
Op de website http://www.ggdtwente.nl/ vindt u meer informatie over de Jeugdgezondheidszorg. De GGD JGZ is elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur te bereiken op 0900 – 333 88 89 of per mail: jgzmail@ggdtwente.nl

VSOT en SOT
School en kinderopvang hebben regelmatig overleg met het team Jeugdgezondheidszorg over algemene zaken die met de gezondheid en het welzijn van de kinderen te maken hebben. Zij maken deel uit van het schoolondersteuningsteam (SOT) en voorschools ondersteuningsteam (VSOT) Ook kan de IB-er, de leerkracht of de pedagogisch medewerker, met toestemming van u als ouder, advies vragen aan de Jeugdgezondheidszorg hoe uw kind extra ondersteund kan worden.

Team Jeugdgezondheidszorg en consultatiebureau
Het team op IKC BentelWijz bestaat uit:
Felice Balke           jeugdarts f.balke@ggdtwente.nl  
Katja van Orden    jeugdverpleegkundige k.vanorden@ggdtwente.nl 
Anja Oldemenger  jeugdverpleegkundige a.oldemenger@ggdtwente.nl 
Heleen Vrijman     doktersassistente h.vrijman@ggdtwente.nl
Ans ter Braak        CB assistente
Terug naar overzicht